понеділок, 07 квітня 2014 14:54

МЗС змінить запобіжний захід українцю, який намагався вивезти бронежилети

МЗС змінить запобіжний захід українцю, який намагався вивезти бронежилети

Українська сторона спробує змінити міру покарання для Олега Бойка, якого у п'ятницю затримали польські прикордонники за перевезення 25 бронежилетів. Про це під час прес-конференції повідомив в.о. Міністра закордонних справ Андрій Дещиця.

"Ми зараз працюємо над тим, щоби змінити міру покарання для громадянина України, який не знав про правила. В майбутньому такі речі маємо координувати із Польщею".

За словами Дещиці, інцидент трапився через те, що перевезення заздалегідь не були обговорені з Польщею.

"Ці питання треба було узгоджувати з польською стороною. Вивозити з території Польщі такі речі треба, узгоджуючи це із польським законодавством. За їхніми законами таку кількість бронежилетів перевозити через кордон не можна", - зазначив Андрій Дещиця.

Нагадаємо, директора всеукраїнського військово-патріотичного центру "Шампань" Олега Бойка затримали на українсько-польському кордоні за те, що він перевозив 25 бронежилетів для українських прикордонників. Бронежилети конфіскували, а Бойка тримали на кордоні без пояснення причини.

Зараз ви читаєте новину «МЗС змінить запобіжний захід українцю, який намагався вивезти бронежилети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі