четвер, 26 травня 2022 13:33

Спецтема: Війна Росії проти України

"Можу просто взяти ніж, вуха відрізати" - окупант поділився "досягненнями" на війні

"Можу просто взяти ніж, вуха відрізати" - окупант поділився "досягненнями" на війні
Окупант у перехопленій розмові поділився "досягненнями" на війні. Фото: t.me/DIUkraine

Російський окупант у телефонній розмові "хвалився" звірствами, які вчиняє на території України.

Він поділився своїми "досягненнями" на війні - "катуванням". Перехоплену розмову загарбника з дружиною опублікувала Служба безпеки України.

"Я тут творю взагалі. Є*ашу всіх, мені пох*й взагалі: цивільних, не цивільних. Я можу просто взяти ніж, вуха відрізати", - заявив він.

Запевнив, що робитиме це і в Російській Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я б їм пі*ьки різала, зірки на спинах вирізала" - жінка окупанта закликала катувати українських дітей

Також розповів, як він разом з іншими окупантами з допомогою гранат "зачищають" підвальні приміщення, де укривається від обстрілів цивільне населення.

"Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там, а гранати кидаємо, пох*й взагалі. У нас загін називається загін самогубців, загін головорізів", - сказав росіянин.

Він "заспокоює" дружину, що це, мовляв, звичайна практика. І водночас переказує, як окупанти з іншого підрозділу глумилися і зґвалтували жінку.

Російські окупанти фанатіють від персонажів "Володаря кілець" і насолоджуються вбивствами мирних українців. Окупант розказує своїй дружині, як він захоплюється звірствами і садизмом, які вчиняє над людьми.

Зараз ви читаєте новину «"Можу просто взяти ніж, вуха відрізати" - окупант поділився "досягненнями" на війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі