пʼятниця, 24 серпня 2007 10:22

Московський патріархат таки помолиться за українців на День Незалежності

У храмах Полтавської єпархії Української православної церкви Московського патріархату на честь Дня Незалежності України будуть відслужені молебні.

Про це повідомили в прес-службі Полтавської єпархії УПЦ.

За їх даними, з благословення Блаженного Володимира, митрополита Київського і всієї України, предстоятеля УПЦ, в храмах країни і області 24 серпня на честь Дня Незалежності пройдуть подячні молебні.

"За розпорядженням архієпископа Полтавського і Кременчуцького Філіпа, на молебні духівництво запросило представників всіх гілок влади, політичних партій, громадських організацій. Молебень буде проведений обов`язково і традиційно, не дивлячись на те, що деякі ЗМІ розповсюдили "цікаву інформацію" про те, що УПЦ нібито відмовилося від участі в святкуванні Дня Незалежності", - повідомив представник прес-служби Полтавської єпархії УПЦ.

Прес-служба повідомляє, що під час богослужінь священнослужителі повинні звернути увагу на необхідність об`єднання українського народу в ім`я єдності нації, миру, взаєморозуміння між громадянами, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Московський патріархат таки помолиться за українців на День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі