четвер, 03 вересня 2009 12:01

Молдаванин їхав до Москви в стельовому відсіку потяга

Молдаванин їхав до Москви в стельовому відсіку потяга
Українські прикордонники 2 вересня затримали чоловіка, який намагався в"їхати до України в стельовому відсіку поїзда "Кишинів-Москва".

Як повідомляє в четвер прес-служба Державної прикордонної служби України, співробітники прикордонного відомства під час здійснення контролю потягу у Вінницькій області виявили в просторі між стелею і дахом поїзда чоловіка, який незаконно перетнув україно-молдавський кордон.

"Цей мандрівник не мав при собі документів, які б підтверджували його особу. Він назвався 20-річним громадянином Молдови", - повідомили у відомстві.

Чоловік був затриманий разом з провідником потягу, який найімовірніше сприяв порушникові.

У прес-службі відзначили, що на момент прибуття потягу на станцію "Могилів-Подільський" провідник, 45-річний громадянин Молдови, був п"яний і перешкоджав роботі співробітників пункту пропуску. За це йому було присуджено 3 доби арешту, а далі співробітники міліції приймуть відповідне рішення, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Молдаванин їхав до Москви в стельовому відсіку потяга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі