середа, 12 серпня 2009 10:22

Українець у Франкфурті повторив "подвиг" Луценка

Українець у Франкфурті повторив "подвиг" Луценка

В аеропорту німецького Франкфурта затримали українця. 27-річний український моряк Олександр, очевидно, був напідпитку та почав бешкетувати на борту літака "Люфтганзи", який прямував з Сан-Паулу у Франкфурт-на-Майні.

Інцидент відбувся в суботу, 8 серпня.

"Нетверезий український моряк почав бешкетувати і заважати іншим пасажирам на борту нашого літака LH507. Командир корабля не виключав вимушеної посадки, про що проінформували громадянина України. Після цього відбулася бійка між п"яним моряком і, очевидно, його колегами - теж моряками. Очевидно, вони не хотіли вимушеної затримки. Після цього чоловіка зв"язали і передали поліції в Франкфурті", - розповів спікер авіакомпанії.

У аеропорту Франкфурту українця зустріла федеральна поліція (прикордонники), яку ще під час польоту викликав командир корабля. Представник поліції сказав, що українець не чинив опору. Поліцейські були здивовані, коли побачили бешкетника з кривавими побоями під очима. Він також скаржився на головний біль. У такому стані українця відправили до клініки у Франкфурті, де він провів ніч під наглядом поліції.

Підозра лікарів щодо перелому основи черепа не підтвердилася, і наступного дня український моряк вилетів до Києва. На нього заведена справа за адміністративне правопорушення. Йому загрожує грошовий штраф.

На питання, чому його тоді пропустили в літак, а не зупинили, як це було зроблено під час інциденту з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком в травні, представник авіакомпанії відповів так: "Очевидно, він не здавався таким п"яним, як тоді український міністр внутрішніх справ, і тому потрапив на борт".

Нагадаємо, 5 травня німецька газета "Більд" повідомила, що Луценко з сином 4 травня провели півдня в поліцейській дільниці аеропорту Франкфурта-на-Майні. За даними ЗМІ, їх в стані сильного алкогольного сп"яніння затримали після сварки з поліцейськими.

Німецька хвиля, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Українець у Франкфурті повторив "подвиг" Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі