понеділок, 21 травня 2007 13:38

МНС Азербайджану закрило опозиційні газети

У ніч на 21 травня співробітники МНС Азербайджану опечатали редакції провідних опозиційних газет республіки: щоденної "Гюнделік Азербайджан" і щотижневої "Реальний Азербайджан", повідомляє "Медіа форум". Вони заявили, що будинок, де працювали журналісти, не відповідає вимогам безпеки.

В результаті випуск недільного номера газети "Гюнделік Азербайджан" було зірвано. Редакційне обладнання залишається в опечатаних приміщеннях.

Тим часом головний редактор видання "Гюнделік Азербайджан" Шахвелед Чобаноглу заявив, що вважає дії співробітників МНС незаконними і буде оскаржувати їх в суді. За його словами, "нас просто викидають з приміщення, хочуть паралізувати нашу роботу".

Зазначимо, що засновника цих газет Ейнуллу Фатуллаєва наприкінці квітня засудили до двох з половиною років ув"язнення за статтю, присвячену карабахському конфлікту, яку суд визнав "образливою", передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «МНС Азербайджану закрило опозиційні газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі