пʼятниця, 13 вересня 2013 02:59

Мішель Обама закликала громадян США пити більше води

Мішель Обама закликала громадян США пити більше води
Мішель Обама. Фото: gazeta.ru

Перша леді США Мішель Обама запропонувала громадянам країни щодня випивати на один стакан води більше , щоб боротися з ожирінням , йдеться в її заяві , поширеній у четвер.

"Це дуже легко. Пийте на один стакан води більше , ніж випиваєте зазвичай . Різниця відразу відіб'ється на здоров'я і загальному самопочутті , на енергії . Випийте і переконайтеся самі " , - йдеться в її заяві.

" Я зрозуміла , що якщо ми хочемо зробити всього один крок на шляху до того , щоб стати здоровішими і допомогти в цьому своїм сім'ям , то найпростіше - пити більше води " , - підкреслює Обама.

Перша леді США зазначила, що скоро планує дати старт своєї нової кампанії Drink Up в місті Вотертаун в штаті Вісконсін . Її підтримає в цьому актриса Єва Лонгорія .

У рамках ініціативи планується надрукувати заклик Обама на етикетках пляшок води, а також на 10 тис. громадських питних фонтанчиків по всій країні.

Раніше Обама закликала більше рухатися у кампанії під назвою Let's Move. Кампанія була націлена на оздоровлення школярів США . Вона пропагувала фізичні навантаження , правильне харчування та здоровий спосіб життя.

Ожирінням в США страждає кожен третій дорослий чоловік і кожна п'ята дитина .

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама закликала громадян США пити більше води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі