пʼятниця, 14 грудня 2007 18:25

Мінськ підтримає Москву в питанні розміщення ПРО США в Європі

Білорусь, що називає себе стратегічним партнером Росії на заході, готова підтримати Москву в питанні планованого розміщення в Європі елементів системи ПРО США, заявляє білоруське керівництво.

Росія неодноразово висловлювала стурбованість щодо планів США розмістити в Польщі та Чехії елементи протиракетної оборони і пропонувала Вашингтону альтернативні варіанти.

Олександр Лукашенко пообіцяв тісно координувати свої дії з російською стороною по адаптації Договору про звичайні озброєні сили в Європі, мораторій на виконання якого Росія ввела 12 грудня.

"Реалії сьогоднішнього життя ставлять перед нами ще одне актуальне завдання - забезпечити якісніший рівень взаємодії на міжнародній арені. Не тільки разом вистояти в світі нових погроз і викликів, але і підсилити наш зовнішньополітичний вплив, наростити загальний економічний потенціал", - відзначив білоруський лідер, повідомляє АМИ "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Мінськ підтримає Москву в питанні розміщення ПРО США в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі