вівторок, 09 червня 2015 09:20

Міноборони виплатило бійцям АТО майже 16 мільйонів грн

Міноборони виплатило бійцям АТО майже 16 мільйонів грн
Фото: bignews.in.ua

За успішне виконання бойових завдань учасники АТО отримали вже майже 16 мільйонів гривень.

Про це на брифінгу повідомила речник Міністерства оборони України полковник Вікторія Кушнір, передає Gazeta.ua.

"Станом на 8 червня 2015 року Міністерство оборони України виплатило грошові винагороди бійцям антитерористичної операції на загальну суму 15,806 мільйонів гривень. Із них 542 тисячі за знищену чи захоплену військову техніку ворога, 1,776 мільйон гривень - за успішне виконання бойового завдання у складі підрозділу. Цю винагороду отримали 354 військовослужбовці.

За безпосередню участь у бойових діях виплачено 13,498 мільйонів гривень, їх отримали 2425 військовослужбовців Збройних сил України.

Також кожна сім'я військовослужбовця, який загинув при виконанні службових обов'язків, отримує соціальну виплату у розмірі 500 мінімальних заробітніх плат, тобто 609 тисяч гривень", - розповіла Кушнір.

Вона зазначила, що 1274 сім'ї загиблих героїв уже отримали грошову допомогу. Ці питання стоять на постійному контролі керівництва Міноборони та Генштабу.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони виплатило бійцям АТО майже 16 мільйонів грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі