субота, 07 липня 2007 13:49

Міліція звільнила трьох заручників в Одесі

Співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю Одеської області затримали чотирьох громадян Грузії і двох одеситок за підозрою в тому, що вони узяли трьох заручників з метою отримання викупу. Про це повідомили в центрі громадських зв"язків Одеського обласного УВС в суботу.

32-річний одесит заявив в УБОЗ, що двоє громадян Грузії - 48-річний батько і 23-річний син - насильно утримують в своїй квартирі на вулиці Фонтанськая дорога його 50-річного брата з двома 44-річними знайомими. Він заявив, що заручникам "загрожують фізичною розправою і вимагають $6000".

Співробітники УБОЗ відвідали вказану в заяві квартиру і затримали шість чоловік - 4 громадяни Грузії і двох одеситок.

Затримані "дали правдиві свідчення про те, що вони за місцем свого проживання незаконно утримували потерпілих, заподіявши їм тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, і вимагали за їх звільнення гроші", повідомили в УВС.

Органи міліції порушили за фактом злочину кримінальну справу за ознаками злочину, який визначений як здирство (стаття 189, частина 2 Кримінальні кодекси України), що передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 7 років, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Міліція звільнила трьох заручників в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі