пʼятниця, 27 листопада 2009 09:50

Міліція затримала у нічному клубі всіх відвідувачок

Міліція затримала у нічному клубі всіх відвідувачок

З 83 дівчат, затриманих днями міліцією в столичному нічному клубі "River Palace", путанами виявилися лише 25.

Про це заявив телеведучий Костянтин Стогній.

"До нас на канал почали телефонувати "повії" та їх матері, оскільки міліція затримала взагалі всіх дівчат, що знаходилися в клубі і поряд з ним!" - розповів телеведучий Костянтин Стогній.

"Ми шоковані, міліція хапала не лише юних дівчат, але й зрілих жінок. У багатьох дівчат немає звички носити з собою паспорт до нічного клубу", - розповіла співробітниця нічного клубу Ганна.

Менеджери нічного клубу кажуть, що міліція "загребла" всіх, незважаючи на документи: "Намагалися навіть брати співробітниць клубу. Судитися з міліцією не збираємося, не бачимо перспективи".

"Після того, як дівчат доставили в міліцію, ми з"ясували, що 25 із них займалися проституцією і були на нашому обліку. На них склали адмінпротоколи. Решта до нас до цього ще не потрапляли. Ми їх запросили в автобуси, потім в управлінні допитали і відпустили. Міліція нічого незаконного не зробила", - повідомив начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

Нагадаємо, у Києві в елітному клубі "River palace", біля станції метро "Дніпро", бійці "Беркута" затримали 83 жінки.

За матеріалом Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала у нічному клубі всіх відвідувачок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі