четвер, 23 грудня 2010 15:17

Міліція радить українцям стерегтися Дідів Морозів

Міліція радить українцям стерегтися Дідів Морозів

МВС України попереджає громадян про можливі факти шахрайства з боку людей під виглядом Дідів Морозів та колядників і просить бути пильними, щоб не стати жертвою правопорушень.

"Під виглядом Дідів Морозів та колядників приходять до приміщення громадян різні шахраї", - сказав сьогодні на брифінгу в Києві перший заступник начальника департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Салімський.

Він наголосив, що міліції необхідно проінформувати громадян про такі факти, щоб люди були пильними і не пускали у свої будинки сторонніх людей.

Крім того, Салімський попросив українців святкувати Новий рік так, щоб не заважати своїм сусідам.

"Не треба заважати сусідам, треба щоб менше було правопорушень", - сказав він.

Також він зауважив, що, зокрема, в новорічну ніч міліція щорічно зазначає про зниження кількості вуличних злочинів: якщо в будні дні в грудні відбувається в Україні за добу 9-11 тисяч правопорушень, то з 1 січня - близько 7 тисяч.

Нагадаємо, сьогодні Салімський також повідомив, що забезпечувати охорону громадського порядку в новорічну ніч будуть понад 15 тисяч співробітників міліції.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Міліція радить українцям стерегтися Дідів Морозів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі