пʼятниця, 20 червня 2008 20:16

Міліція готується до випускних вечорів

Міністерство внутрішніх справ створило оперативний штаб для недопущення порушень правопорядку під час випускних вечорів 20 червня в Україні. Про це повідомляє представник прес-служби МВС.

За кожною школою та іншими навчальними закладами буде закріплений один співробітник міліції. Проведено відповідні наради патрульно-постової служби, працюють підрозділи кримінальної міліції у справах дітей.

Як повідомив начальник прес-служби Головного управління МВС у Києві Володимир Поліщук, охорону громадського порядку під час випускних вечорів у столиці будуть забезпечувати близько 750 міліціонерів. За його словами, у кожному місці відпочинку випускників, зокрема в парках, будуть перебувати по 1-2 співробітника міліції.

Нагадаємо, у Луцьку під час проведення випускних вечорів торгівля алкоголем буде заборонена. 17 червня відповідне розпорядження підписав міський голова Луцька Богдан Шиба, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Міліція готується до випускних вечорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі