четвер, 13 червня 2019 15:11

МФО допомагають позичальникам покращити кредитну історію (PR)

В Україні зростає кількість бажаючих оформити кредит онлайн без кредитної історії. Українські МФО йдуть назустріч таким людям, пропонуючи гроші в борг без бюрократичних процедур і довгих перевірок.

Кредитна історія (рейтинг) — найважливіший документ, в якому фіксується інформація про попередні кредити позичальника, включаючи прострочення і не закриті борги. Банки вивчають його перед видачею грошових коштів, відмовляючи людям з низьким рейтингом.

  Користуючись послугами МФО "Кешинський", в подальшому можна буде брати позики на великі суми в банках України
Користуючись послугами МФО "Кешинський", в подальшому можна буде брати позики на великі суми в банках України

Мікрофінансові організації, які вже давно відомі своїм лояльним ставленням, пропонують охочим поліпшити кредитну історію. Наприклад, регулярне оформлення та своєчасне погашення кредиту в Cashinsky дозволить надалі брати позики на великі суми в банках України.

На сервісі бажаючим доступні позики до 7 000 гривен на строк від 5 до 30 днів. Це дозволяє покрити тимчасові витрати, вирішити фінансові труднощі і поліпшити кредитний рейтинг. Єдина умова — вчасно погасити заборгованість.

Якщо людина не встигає вчасно закрити кредит, відсоткова ставка зростає до 3% в день. Але можна скористатися пролонгацією, зберігши хорошу репутацію на сервісі і ще більше не погіршивши кредитну історію. Для цього позичальнику потрібно тільки виплатити відсотки, які були нараховані за час використання позиковими коштами.

Ще одна перевага звернення за кредитом в мікрофінансову організацію — онлайн оформлення. Людині не потрібно чекати відкриття офісу або відділення банку, витрачати час на дорогу, стояти в чергах. У тому ж МФО "Кешинський" йому потрібно перейти на сайт,розрахувати період і суму, заповнити та надіслати заявку. У разі схвалення заявки гроші надійдуть на карту.

У деяких банках людям з поганою кредитною історією пропонують програми, що дозволяють її поліпшити. Вони можуть взяти кредит на невелику суму під високу процентну ставку. При цьому все одно доведеться підтверджувати наявність офіційного місця роботи і стабільного доходу.

Cashinsky пропонує українським позичальникам отримати кредит під 0,01%. Для оформлення потрібно відповідати трьом вимогам:

● бути повнолітнім громадянином України;
● надати дані паспорта та ідентифікаційного коду;
● мати банківську карту, email і телефон.

Незважаючи на численні плюси, залишається проблема вибору надійної мікрофінансової організації. Більшість пропонує людям з поганою кредитною історією кредити під 2-3% в день, знижують максимальну суму, прописують у договорі додаткові платежі і комісії.

  Користуючись послугами МФО "Кешинський", в подальшому можна буде брати позики на великі суми в банках України
Користуючись послугами МФО "Кешинський", в подальшому можна буде брати позики на великі суми в банках України

Cashinsky працює згідно з чинним законодавством України. У організації є ліцензія та свідоцтво, яке підтверджує законність роботи. Більше інформації про оформлення та погашення кредиту онлайн на офіційному сайті.

Зараз ви читаєте новину «МФО допомагають позичальникам покращити кредитну історію (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі