четвер, 16 липня 2020 21:05

Мешканку "ЛНР" посадили на 12 років за держзраду

Мешканку "ЛНР" посадили на 12 років за держзраду
Суд самопроголошеної "ЛНР" встановив, що мешканка Луганська працювала на СБУ. Фото: Reuters

В "Луганській народній республіці " мешканку Луганська засудили до 12 років позбавлення волі "за держзраду".

Там стверджують, що жінка була завербована Службою безпеки України на підконтрольній Києву території, а в квітні 2019 року вона в якості негласного агента нібито за гроші виконувала завдання українських спецслужб. Про це повідомили РІА Новости з посиланням на "правоохоронні органи".

"У Верховному суді підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі стосовно мешканки міста Луганська, обвинуваченої у скоєнні злочину, передбаченого статтею 335 Кримінального кодексу ЛНР (державна зрада)", - розповів "представник Генпрокуратури "ЛНР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали ексдепутата Криму, засудженого за держзраду

Як зазначається, жінку затримали "в день виконання завдання СБУ".

"Вироком Верховного суду ЛНР підсудна визнана винною у скоєнні державної зради... підсудній призначено покарання у вигляді 12 років позбавлення волі", - зазначили в "Генпрокуратурі "ЛНР".

У Києві знайшли вбитим слідчого в особливо важливих справах Служби безпеки України. Поліція виявила труп чоловіка з ознаками насильницької смерті по вул. Йорданській вночі, близько 2-ї год.

Зараз ви читаєте новину «Мешканку "ЛНР" посадили на 12 років за держзраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі