пʼятниця, 23 січня 2015 18:29

Мешканці зони АТО не можуть додзвонитися в центри із видачі перепусток

Мешканці зони АТО не можуть додзвонитися в центри із видачі перепусток
Фото: kakprosto.ru

У мешканців зони АТО виникають проблеми з отриманням перепусток, які дозволяють в'їзд у зону АТО та виїзд з неї.

Вони не можуть додзвонитися по номерах, вказаних  на сайті СБУ та оприлюднених прес-центром АТО.

Журналіст "Українськой правди" перевірив інформацію та підтверджує, що номери відповідних відділків міліції у Дебальцевому, Маріуполі, Старобільську та Великій Новосілці або постійно зайняті, або не існують, або оператор повідомляє, що "абонент не може прийняти дзвінок".

З електронних пошт координаційних груп листи повертаються. 

Таким чином, надіслати документи для отримання перепустки в електронному вигляді або поставити запитання щодо процедури по телефону неможливо.

Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська сказала "Українській правді", що телефонні номери мають працювати, але підтвердила, що з електронними адресами є проблеми. Вона пояснила це тим, що координаційні групи лише почали діяти і ще розгортають оргтехніку.

Гітлянська сказала, що громадяни вже привозять документи для оформлення перепусток безпосередньо координаційним групам на місцях. Але визнала, що після подачі документів отримати перепустку одразу не вийде.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці зони АТО не можуть додзвонитися в центри із видачі перепусток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі