середа, 28 жовтня 2020 09:48

"Мерзоти писали, щоб знищити мене, а ви нащо вірили" - скандальна Штепа виправдовується за провал

Кандидат у мери Слов'янська Донецької області, колишня міська голова, звинувачена у сепаратизмі, Неля Штепа емоційно відреагувала на результати місцевих виборів, заявивши, що її "зрадили і продали".

Про попередні результати паралельного підрахунку голосів Штепа написала у Facebook.

Автор: facebook.com
  Неля Штепа емоційно звернулая до своїх виборців
Неля Штепа емоційно звернулая до своїх виборців

"За ці емоційні і показові дні, я нарешті дізналася, якою цифрою в дійсності вимірюється рівень моєї підтримки - 4536 осіб, що не зрадили, що не піддалися на провокації і чутки, щиро вірили в нашу перемогу. Вони не поміняли свою думку ні за 30 срібників, ні за гучні фальшиві обіцянки з трибун", - написала кандидатка.

Таким чином, Штепа займає 3-тє місце на виборах мера. За неї віддали 16,48% (4560 голосів). Її випереджає кандидат від ОТЗЖ Павло Придворов з 30,61% і діючий мер Вадим Лях з 30,02%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штепа не стане мером Слов'янська

Штепа емоційно звернулася до своїх виборців із подякою.

"Мені хотілося б знати вас особисто, щоб залишити ваші контакти в своєму телефоні і видалити тисячі порожніх прізвищ, які заповнили в ньому пам'ять", - написала вона.

Жінка також заявила, що, вже знаючи результати виборів, "віддала" людям обіцяні 10 дитячих майданчиків, а могла і "повернути назад".

Крім того, Штепа написала, що проти неї нібито розгорнули проплачену кампанію. Тих, хто це зробив, скандальна політик назвала "мерзотою".

"Люди, ау, а куди поділися проплачені ролики про те, яка я погана? І чому перестали дзвонити жителям Слов'янська про сланцевий газ, який нібито мною добувається? І про те, що я померла, і не треба за мене голосувати. Гаразд, одні мерзоти це писали, щоб знищити мене, але ви навіщо в це вірили? Ах, люди, люди, одне питання: вам хоч соромно, що ви мене зрадили, і не палять гроші, за які ви мене продали?" - обурилася Штепа.

Неля Штепа юридично перебуває на лаві підсудних у справі про захоплення міста російськими диверсантами у квітні 2014 року. Її звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України та створенні терористичної групи. Російський окупант 2017-го включав Штепу у списки на обмін.

За словами представника України у Тристоронній контактній групі в Мінську, блогера Дениса Казанського, Вадим Лях співпрацював із бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «"Мерзоти писали, щоб знищити мене, а ви нащо вірили" - скандальна Штепа виправдовується за провал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі