понеділок, 28 грудня 2009 12:31

Мера кримського селища Новий Світ посадили на 3 роки

Мера кримського селища Новий Світ посадили на 3 роки

Судацький міський суд засудив до 3 років позбавлення волі за зловживання службовим становищем та службове підроблення колишнього мера селища Новий Світ.

Як повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури Криму, наглядове відомство звинувачувало керівника курортного селища в незаконній реалізації будівлі колишньої насосної станції, в результаті чого селищу було завдано збитків на суму близько 100 тис. грн., та укладанні невигідних для селища договорів оренди комунального майна, що завдало збитків понад 300 тис. грн.

Вивчивши зібрані прокуратурою міста докази провини колишнього селищного голови у зловживанні службовим становищем, 25 грудня суд визнав їх достатніми і засудив його до трьох років позбавлення волі.

"Рішенням суду з марнотратника стягнуто на користь місцевого бюджету 317 тисяч гривень недоотриманої орендної плати. В даний час за позовами прокурора договору про викуп майна громади визнані недійсними", - відзначили в прес-службі.

Раніше судом за матеріалами прокуратури екс-мер Нового Світу був визнаний винним у хабарництві і привласненні бюджетних коштів шляхом незаконного нарахування собі надбавок і премій, додали в прес-службі кримської прокуратури.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Мера кримського селища Новий Світ посадили на 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі