вівторок, 31 липня 2007 16:02

Мер Нью-Йорка опинився в центрі секс-скандалу

Проти мера Нью-Йорка Майкла Блумберга поданий позов, в якому стверджується, що він дозволяв собі нетактовні натяки і зауваження сексуального характеру, а також примушував свою вагітну співробітницю зробити аборт.

Секико Сакаї Гаррісон, яка постраждала, заявила, що Блумберг, дізнавшись про її вагітність, сказав: "Убий його". Крім того, він нібито додав: "Чудово! Шістнадцята!", маючи на увазі, ймовірно, кількість співробітниць, що завагітніли.

Гаррісон працювала у Блумберга з 1989 по 1995 рік, коли була звільнена. Жінка подала до суду на колишнього начальника в 1997 році. Тоді він відкинув всі пред"явлені йому претензії, і справу вдалося залагодити. Проте тепер цій справі знов даний хід у зв"язку з появою нових подробиць.

У позові стверджується, що Майкл Блумберг міг сказати в адресу Гаррісон і інших жінок фразу "я б її зробив", а також принижував підлеглих мексиканського походження, називаючи їх "стрибаючі боби".

Крім того, голові Нью-Йорка приписуються слова, нібито сказані співробітницям, які не могли знайти няню дитині: "все, що вам потрібне, це який-небудь чорний, якому не обов"язково знати англійський, щоб врятувати його (дитини) з будівлі, що горить".

Прес-секретар мера відмовився давати коментарі з приводу нових звинувачень, висунутих проти Блумберга, повідомляє Lenta.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Мер Нью-Йорка опинився в центрі секс-скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі