пʼятниця, 28 листопада 2008 20:01

Медведев відвідав Фіделя Кастро

Президент Росії Дмитро Медведєв в ході візиту на Кубу зустрівся з що був керівником країни Фіделем Кастро. Зустріч Медведєва з Кастро продовжилася більше години, повідомляє РІА Новости з посиланням на прес-службу президента.

Медведєв обговорив з Кастро питання подальшого розвитку російсько-кубинської співпраці і питання міжнародної політики. Інших подробиць зустрічі не приводиться.

Раніше стверджувалося, що зустріч Медведєва з Фіделем Кастро не відбудеться через погане самопочуття останнього. Саме проблеми із здоров"ям змусили Кастро, що управляв Кубою впродовж декількох десятиліть, піти зі всіх керівних постів. У західній пресі регулярно з"являлися чутки про різке погіршення самопочуття або навіть смерть Кастро, проте влада Куби їх регулярно і оперативно спростовує.

Незадовго до зустрічі з колишнім президентом Куби Медведєв поспілкувався з керівником країни Раулем Кастро. Президенти обговорили співпрацю в області здобування і переробки вуглеводнів і нікелю, а також постачань російської техніки.

Поїздка до Куби стала останньою в семиденному турні Медведєва країнами Латинської Америки. За тиждень президент Росії встиг побувати в Перу, Бразилії і Венесуелі.

Зараз ви читаєте новину «Медведев відвідав Фіделя Кастро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі