понеділок, 07 червня 2010 18:30

Мати кинула на сусідку немовля і втекла (ФОТО)

  Фото подружжя Дмитруків
Фото подружжя Дмитруків

Уже три тижні не з"являється за своєю 6-місячною дочкою 35-річна Тетяна Дмитрук. Жінка приїхала з дитиною у село Кошатів Здолбунівського району Рівненщини, винайняла хату. За кілька днів мати попросила сусідів наглянути за дочкою і зникла.

"Загадкова жінка. Знаємо тільки, що приїхала вона з Волині. А хто вона і чим на життя заробляє – невідомо. Вона у нас не зареєстрована. Вперше ця жінка з 45-річним чоловіком Миколою приїхала до нас у грудні. За кілька днів народила дитину. Ми попросили її прийти до сільради, щоб познайомитися з нею. Наступного дня подружжя втекло з села", - розповіли Gazeta.ua у Богдашівській сільській раді.

Кошатів – невелике село, за 15 км від Рівного. У ньому трохи менше 300 жителів.

У травні Тетяна Дмитрук приїхала до Кошатова удруге. Оселилась у тій самій хаті, яку винаймала раніше. 14 травня вона зайшла до сусідки Євгенії Бахтарової та попросила приглянути за дитиною. Сказала, що має поїхати по справах, але незабаром повернеться.

З того часу Тетяну і Миколу у селі більше не бачили.

Сільський голова звернувся до Здолбунівської служби у справах дітей. Марійку забрали до районної лікарні, де її оглянуть педіатри.

Завідувачка дитячим відділенням райлікарні Галина Власюк каже, що дитина здорова. Згодом дівчинку планують перевезти до Будинку дитини у Рівне.

Подружжя Дмитруків переховується. Однак міліції уже вдалося встановити приблизне місце перебування – на території села Маяки Луцького району Волинської області.

Дмитруків можуть позбавити батьківських прав за те, що покинули доньку.

Зараз ви читаєте новину «Мати кинула на сусідку немовля і втекла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі