вівторок, 22 травня 2007 14:45

Мати і дочка згоріли через підпал на Чернігівщині

Під час пожежі житлового будинку в селі Бондарівка в Чернігівській області, яка відбулася 21-го травня о 01:05 загинули мати і дочка.

Напередодні трагедії сім"я, закінчивши справи по господарству, відправилася відпочивати. 66-річний господар заснув у кімнаті, що граничить з верандою, а його 65-річна дружина і 32-річна дочка – в дальній спальні.

Серед ночі чоловіка розбудив тріск за стіною і крики сусіда, який помітив пожежу і прибіг на допомогу. Господар розбудив жінок і звелів їм рятуватися, проте ті побігли в палаючу веранду, адже саме через неї був вихід на вулицю, повідомляє прес-служба МНС.

А голова сім"ї кинувся в дальню кімнату, щоб врятуватися через вікно. Саме йому і допоміг сусід вибратися із смертельної пастки. На жаль, жінки у веранді знепритомніли і загинули. Допомогти їм було вже неможливо. Сільські пожежники, які прибули з Бутівки і Великого Устя і пожежний-рятувальний підрозділ МНС з райцентру, засили вогонь і врятували будинок, сусідні господарські споруди і матеріальні цінності приміщення.

В ході розслідування причин пожежі встановлено, що, найімовірніше це був підпал. Правоохоронними органами проводиться розслідування. Цілком можливо, що хтось таким чином хотів помститися сім"ї, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Мати і дочка згоріли через підпал на Чернігівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі