вівторок, 08 червня 2010 13:37

Малолітні алкоголіки заснули в чужому кіоску після пива і шоколадок

Малолітні алкоголіки заснули в чужому кіоску після пива і шоколадок

6 червня після обіді місцевий житель села Мала Перещепина на Полтавщині почув незвичні звуки у зачиненому кіоску на базарній площі. Чоловік вирішив, що в середину заліз грабіжник. Скликав односельчан.

Ті колом обступили кіоск і викликали міліцію. Коли у павільйон увірвалася група захоплення, побачили трьох малолітніх братів.

Двоє, 16 і 14 років, спали на підлозі, а наймолодший шестирічний, весь вимазаний у шоколад, їв цукерки. На підлозі стояли з два десятки відкритих пляшок пива, розкидані обгортки від цукерок.

"Коли бійці заскочили всередину, малий почав кричати і плакати: "Я тільки шоколадки їв!", а брати його спали", - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Вони пролізли у кіоск через дах. Понадпивали з кожної пляшки по сто грам пива і заснули. Біля хлопців лежала торба з продуктами, видно хотіли забрати додому. Коли привели у відділок їхню матір, вона здивувалася: "Як вони могли пити? Я ж їх закодірувала!"

У Малій Перещепині місцеві розповідають, що діти пиячать з десятирічного віку.

"Коли тільки не побачиш їхню мамку, вона заквакана, хоч і вагітна. То її хлопці ще там, в животі, понапивалися, - розповіла Наталя, місцева продавчиня магазину. - Вдома завжди п'яні гульбища. Хлопці все десь і влізуть, бо присмотру ніякого. А перед кіоском точно пили щось міцніше для храбрості, бо від самого пива вони так би не сп'яніли. Та і не взяли вони багато, тільки шкоди наробили".

Матір "крадіїв" раніше затримували за споювання своїх неповнолітніх дітей. Спеціальна комісія вирішує подальшу долю хлопців. Ймовірно, їх відправлять до інтернату, а жінку позбавлять материнських прав.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Малолітні алкоголіки заснули в чужому кіоску після пива і шоколадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі