субота, 25 серпня 2007 13:49

Майор Мельниченко обіцяє розкрити правду про Януковича і Ющенко

Колишній майор Державної охорони, кандидат у народні депутати від Партії вільних демократів Микола Мельниченко заявляє про готовність ближчим часом оприлюднити нові записи стосовно діяльності українських політиків.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в клініці "Борис", де він проходить лікування.

"Я обов"язково через два, максимум три тижні буду брати участь у виборчому процесі. Факти, які засвідчують те, що майже всі політичні сили обманюють людей, вони будуть доведені", - сказав Мельниченко.

За його словами, якщо потреба в такій інформації буде раніше, а він з тих чи інших причин не зможе її донести до людей, то він попросить Олександра Єльяшкевича допомогти йому в оприлюдненні такої інформації.

Мельниченко ще раз нагадав, що він знімає з себе моральні зобов"язання, які раніше брав – не оприлюднювати деяку інформацію про політиків.

"Я ну буду жаліти нікого, я буду доводити інформацію стосовно Віктора Януковича, Юлії Тимошенко, Віктора Ющенка, Володимира Литвина та інших в будь-який можливий спосіб", - заявив Мельниченко. Він також зазначив, що проситиме Партію вільних демократів допомогти в оприлюдненні такої інформації, передає  УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Майор Мельниченко обіцяє розкрити правду про Януковича і Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі