четвер, 05 листопада 2009 13:06

Люди в масках напали на начальника інспекції з контролю за якістю ліків

Люди в масках напали на начальника інспекції з контролю за якістю ліків

Начальника Державної інспекції з контролю за якістю лікарських засобів в Одеській області Василя Фесенка увечері 3 листопада госпіталізовано в результаті ножових поранень, завданих йому невідомими в Одесі.

Як повідомив представник управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області, зі слів свідків, на Фесенка напали 3-4 чоловіки в масках.

"Напад відбувся біля офісу інспекції, розташованого в Приморському районі Одеси на проспекті Гагаріна", - сказав він.

За його словами, чиновник, рятуючись втечею у напрямку до офісу, встиг зробити кілька пострілів зі свого офіційно зареєстрованого пістолета. "Проте, зловмисники встигли завдати Фесенку колото-різаних ран. Він госпіталізований - швидку допомогу та міліцію з офісу викликали співробітники інспекції", - розповіли в МВС.

За даними джерела, зараз розглядається кілька версій нападу, одна з яких - професійна діяльність потерпілого.

Фесенко раніше обіймав посаду начальника Державної інспекції з контролю за якістю лікарських препаратів у Полтавській області, в Одесі працює три останні місяці.

Нагадаємо, Служба безпеки України під час перевірок виявила низку порушень аптеками в країні, зокрема, завищення ними цін на ліки, а також відсутність у них необхідних для лікування грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій препаратів.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Люди в масках напали на начальника інспекції з контролю за якістю ліків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі