вівторок, 15 жовтня 2024 09:10

Улюбленці долі: кого середина осені озолотить по-справжньому

Улюбленці долі: кого середина осені озолотить по-справжньому
Дослухайтеся до порад подруг, сестер і матерів. Вони матимуть слушність. Фото: pixabay.com

15 жовтня довіряйте своїй інтуїції. Вона утримає вас від помилкових рішень і дій.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день помилкових розрахунків, - говорить астрологиня. - Особливо якщо справи стосуватимуться грошей і матеріально-технічного забезпечення. Цього дня таланитиме дівчатам і жінкам. Навіть невдача обертатиметься їм на користь. Дослухайтеся до порад подруг, сестер і матерів. Вони матимуть слушність. Люди цього вівторка будуть налаштовані критично щодо співрозмовника. Проте це дасть можливість відшукати недоліки в проєктах. Враховуйте це під час проведення перемовин. Не час призначати першого побачення. Навряд чи воно буде вдалим. Не слід відкладати візиту до лікаря. Поставленим цього дня діагнозам варто довіряти. Тельці, Терези і Козороги відчують себе улюбленцями долі. Цих трьох знаків середина осені озолотить по-справжньому".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Захочеться побалувати коханих. Не дозволяйте їм сісти вам на голову. Щедрість може виявитися небезпечною. Через перевтому турбуватиме головний біль, скакатиме тиск.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прислухайтеся до власного серця, думайте головою. Зараз час приймати рішення самостійно, аби потім не виправляти помилок. Гаманець швидко спорожніє. Не йдіть за покупками, у яких нема потреби.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Готуйтеся долати перешкоди. Лише наполегливі й завзяті зможуть досягти мети. Надто гарячі та нетерплячі натури не в змозі будуть подолати спротиву зовнішніх обставин. Більше уваги приділіть літнім людям. Допомагайте тим, хто потребує допомоги.

Рак (22 червня - 22 липня)

Відкладіть на добу проведення важливої зустрічі чи перемовин. Не варто запускати нові проєкти. Переїзд на нове місце проживання буде невдалим. Тож краще зробити це пізніше.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Займайтеся щоденними побутовими й робочими справами. Не варто подавати куди-небуть документи. Вони затримаються надовго у відповідній інстанції. На прохання люди частіше відповідатимуть відмовою. Не переохолоджуйте ноги.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Триває творча криза. Конкурувати цього тижня буде непросто. Не вистачатиме натхнення, щоб втілити у життя усі плани. З'являться поруч люди, які зазіхають на ваше місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розквітнуть по-справжньому: які п'ять знаків будуть на піку слави

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Важко буде пробачати, чекати і йти на компроміси. Особливо це стосується ситуації на роботі. Відганяйте від себе почуття самотності і депресію. Можете перекреслити власні плани, прислухавшись до чиєїсь поради.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Через заклопотаність обранці не зможуть приділити вам достатньо уваги. Не вибивайте зізнань у коханні від своїх партнерів. Почуте може вас засмутити. Не час пропонувати руку і серце. Дуже скоро можете розчаруватися у власному виборі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Багатьох покине почуття міри. Подавати позови до суду, оформляти спадщину чи купувати нерухомість краще у другій половині тижня. Люди погано відчуватимуть час. Спізнюватимуться навіть дуже пунктуальні.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Справи йтимуть ефективно, якщо ви перестанете хвилюватися і вихвалятися. Зарання приступіть до роботи. Не відкладайте усе на вечір. Вдалий час для початку загартувань.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Втома заважатиме працювати активно. Підіть у відпустку. Не плануйте презентацій. Пошкодуєте про витрачені гроші і час. Стосунки з коханими зіпсують ревнощі. Може розчарувати побачення.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це час не дуже приємних відчуттів. З'ясуєте, що вас обманювали кохані, підставив хтось із друзів. Не сприймайте такі новини близько до серця, щоб не довелося потім лікувати невралгію та безсоння. Пам'ятайте, що все відбувається на краще.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Улюбленці долі: кого середина осені озолотить по-справжньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі