четвер, 27 січня 2011 13:45

Львівську міськраду пікетували 50 "бандерівців" (ФОТО)
7

Фото: Фото: Леся Межва / Gazeta.ua

Сьогодні у Львові близько 50 хлопців у віці 18-22 років пікетували сесію Львівської міської ради. Переважно це люди із Всеукраїнської організації "Тризуб".

Вони прийшли із червоно-чорними прапорами та плакатами: "Один за всіх і всі за одного!", "Стоп політичним репресіям", "Ні - міліцейському свавіллю!", "Свободу націоналістам", "Свободу політв'язням!".

Обличчя хлопці закрили шарфами, чорними масками, хустинами. Вони прийшли з вимогою, щоб депутати міської ради висловили свій офіційний протест політрепресіям в Україні. Хлопці махали кулаками та вигукували гасла: "Влада - гірше окупанта", "Ідея нації - проти деградації!", "Бандера прийде - порядок наведе", "Ні - міліцейській державі", "Смерть системі", "Ре-во-лю-ція!".

"Просимо міських депутатів підтримати звернення до влади про те, щоб припинити репресії, - сказав у рупор один з організаторів. - Ми знаємо, що зараз тут у міську раду прийшла єдина національно свідома патріотична політична сила (говорить про "Свободу". - ред.).

До пікетників вийшов депутат з ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.

"Дякую, що ви прийшли. Але наступного разу, думаю, нас тут буде ще більше. Ми будемо боротися, щоб у нашій державі не ходити в масках. Не буде нації, поки люди ховатимуть своє обличчя", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Львівську міськраду пікетували 50 "бандерівців" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі