вівторок, 13 червня 2006 16:36

Львівські греко-католики здійснять паломництво на велосипедах

Канцелярія Єпархіального управління Стрийської єпархії Української греко-католицької церкви вирішила організувати 17 червня велосипедне паломництво з міста Стрий до чудотворної ікони Матері Божої у селі Воля Довголуцька, що на Львівщині.

Велосипедне паломництво розпочнеться о 8:00 молитвою в Кафедральному храмі Успіння Богородиці у Стрию. Після чого прочани, одержавши благословення, відправляться на велосипедах за маршрутом Стрий-Грабівці-Конюхів-Монастирець-Воля Довголуцька.

У кінцевому пункті паломництва проводитиметься літургія.

У вересні 2005 року Управління фізичної культури й спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівська архиєпархія й Самбірсько-Дрогобицька єпархія Української греко-католицької церкви провели спортивний турнір серед священиків УГКЦ.

Зокрема, відбулися змагання з футболу: священики грали 2 тайми по 40 хвилин.

Крім того, до програми були включені легка атлетика (біг на 100 м, 400 м й естафета), шахи, шашки та гирьовий спорт, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Львівські греко-католики здійснять паломництво на велосипедах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі