понеділок, 22 березня 2021 17:16

Кращі ресурси для вивчення ділової англійської

Сьогодні англійська мова є мовою міжнародного спілкування. Перед людиною, яка може вільно говорити англійською відкриваються багато дверей, в бізнесі в тому числі.

  Англійська мова є мовою міжнародного спілкування
Англійська мова є мовою міжнародного спілкування

Однак, мова мові не рівня: існує велика різниця між розмовною, літературною і діловою мовою. У кожної своя специфіка, свої "ходові" слова. При цьому ділова мова є найбільш специфічною і вимогливою в плані граматики.

У наше століття технологій, вивчати мову стало простіше, ніж коли-небудь. Потрібно лише підібрати ефективний засіб для вивчення мови: сайт або додаток, з яким вам буде зручно працювати. Поговоримо про деякі дуже популярні ресурси, які допоможуть вам підвищити рівень ділової англійської.

Learn English - BRITISH COUNCIL

Ця програма для поглибленого вивчення мови розроблена онлайн-школою British Council. Зайшовши на сайт ви зустрінете зручний інтерфейс.

Весь курс розбитий на тематики, які при бажанні можна вивчати окремо. У процесі навчання ви удосконалите свої навички читання, ознайомитеся з діловим лексиконом і навчитеся краще сприймати інформацію на слух.

Також на сайті пропонується допомога у встановленні вашого поточного рівня мови, що допоможе вам зрозуміти, з яких уроків почати.

BistroEnglish або Англійська за 5 тижнів

Даний ресурс пропонує пройти курс ділової англійської мови, розрахований на 5 тижнів. Інформація тут викладена російською. На нашу думку, це найкращий ресурс для вивчення бізнес англійської.

Сайт представляє найдетальнішу інформацію про курс:

• кваліфікація і досвід викладача
• відгуки
• програма курсу

Крім самих уроків, в курс входять аудіо-діалоги з носіями мови - незамінний досвід і можливість швидко підвищити свій рівень володіння англійською мовою. Через 5 тижнів ви дійсно зможете оволодіти навичками ділового спілкування англійською мовою.

Business English Pod

На цьому ресурсі зібрано 600 уроків, присвячених вивченню англійської для бізнесу. Уроки охоплюють найрізноманітніші теми, при цьому, в такій кількості уроків як і раніше легко орієнтуватися.

Breaking News English

Цей сайт пропонує вивчати англійську за допомогою новин. Дуже незвичайний і практичний спосіб, адже в новинних повідомленнях використовується найпередовіший лексикон. Уроки розбиті на 7 рівнів складності, що сильно полегшує пошук серед 3,045 безкоштовних уроків.

English Central

Цей сайт пропонує доступ не тільки до відеоуроку, але і до ТВ-шоу і фільмів, телепрограм та інших відео, які зроблять вивчення мови приємним проведенням часу!

Піднявши свій рівень володіння англійською мовою для ділового спілкування за допомогою одного з цих сайтів, ви відкриєте перед собою безмежні можливості в бізнесі.

Зараз ви читаєте новину «Кращі ресурси для вивчення ділової англійської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі