понеділок, 25 травня 2020 11:41

Лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення українських рейсів

Лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення українських рейсів
У Wizz Air запевняють, що пасажири зможуть отримати компенсації за втрачені квитки. Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" у Facebook

Угорський лоукостер Wizz Air змінив дату відновлення українських рейсів до 15 червня включно.

Причиною цього стало рішення Кабміну про продовження діючих обмежень щодо подорожей, повідомили в авіакомпанії.

У Wizz Air запевняють, що пасажири з квитками на дати до 15 червня можуть отримати 120% компенсацію з вартості на рахунок Wizz у формі кредиту, який можна використовувати протягом наступних 24 місяців на покупку послуг і товарів Wizz Air. Також пасажири можуть вибрати 100% грошове відшкодування від початкового тарифу квитка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАУ не продаватиме квитків на міжнародні рейси до 1 липня

Водночас компанія попереджає, що це займе більше часу. Пасажири, які хочуть повернути гроші, отримають повідомлення на електронну пошту з інформацією про необхідні кроки щодо переведення на банківський рахунок або банківську картку.

Пасажири, які бронювали квитки через туристичні агентства, а також через онлайн-туристичні агентства, повинні зв'язатися з компанією, в якої вони придбали квитки.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль говорить, що у червні відновлять авіасполучення, і міжнародне в тому числі. Європейські країни оголосили про можливість відкриття авіасполучення не раніше 15 червня. Міжміське транспортне сполучення наземного транспорту відкриють із 3-го етапу виходу з карантину.

Зараз ви читаєте новину «Лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення українських рейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі