вівторок, 12 травня 2020 12:42

Лоукостер Ryanair назвав дату поновлення польотів

Лоукостер Ryanair назвав дату поновлення польотів
Нині авіакомпанія через пандемію здійснює щодня лише 30 рейсів. Фото: Facebook Ryanair

Ірландський лоукостер Ryanair планує поновити 40% рейсів з 1 липня.

Це покриє приблизно 90% тієї маршрутної мережі, яка діяла до кризи, спричиненої коронавірусом, повідомили в компанії.

Екіпаж літака і пасажирів зобов'яжуть носити медичні маски на борту. Також бортове обслуговування обмежать роздаванням снеків в індивідуальній упаковці, а також напоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Wizz Air оголосив про відкриття бази і нових маршрутів з України

Усі фінансові розрахунки на борту літака будуть безготівковими. Також зроблять усе необхідне, щоб уникнути черг у туалет.

Із середини березня, коли набули чинності обмеження на польоти у зв'язку з пандемією Covid-19, Ryanair здійснює щодня лише 30 рейсів між Ірландією, Велико. Британією та Європою.

"Ryanair працюватиме в тісній взаємодії з державними службами охорони здоров'я для забезпечення того, щоб ці маршрути узгоджувалися за можливості з ефективними заходами щодо стримування поширення коронавірусу", - написали в пресрелізі авіакомпанії.

Акції Ryanair додають 2,3% на торгах у вівторок. З початку 2020 року їхня вартість упала на 38%.

Повноцінного міжнародного авіасполучення протягом цього літа в Україні не поновлять. Такий прогноз висловив очільник МЗС Дмитро Кулеба. За його словами, почнуть лише обережно повертати внутрішнє авіасполучення.

Зараз ви читаєте новину «Лоукостер Ryanair назвав дату поновлення польотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі