четвер, 28 листопада 2019 13:03

Логотип Євробачення-2020 створили з прапорів
3

У логотипі "Євробачення 2020" використають кольори 41 країни учасниці конкурсу
Фото: eurovision.tv
Логотипы голландского песенного конкурса "Евровидение" в течение многих лет
"Євробачення 2020" - макет дизайну трамваїв

У логотипі Євробачення-2020 використали зображення країн, що братимуть участь у наступному пісенному конкурсі.

Нове лого представили на офіційному сайті Євробачення.

Дизайн символізує святкування 65 років Євробачення, яке відбудеться в нідерландському місті Роттердам у травні.

Логотип - це абстрактне зображення кольорів прапора 41 країни, що беруть участь у 2020 році, у порядку їх першої участі. Дизайн перегукується з ідеєю лого попереднього пісенного конкурсу Євробачення, який проводився в Нідерландах.

"Цей дизайн відповідає характеристикам голландського дизайну: мінімалістичний, експериментальний та інноваційний. Він розповідає історію, він барвистий, святковий і, що важливо, широко застосований. Перший конкурс пісні Євробачення був відкритий Нідерландами в 1956 році, отже, хронологія починається з кольорів голландського прапора", - розповів Сіет Беккер, виконавчий продюсер події пісенного конкурсу Євробачення-2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяче Євробачення: хто переміг у цьому році

"Ми надзвичайно задоволені твором мистецтва для Євробачення 2020, який ідеально відзначає нашу 65-річну спадщину. Вражаючий дизайн також охоплює сучасні цінності різноманітності та інклюзивності й прекрасно доповнює цьогорічне гасло "Open Up", - зазначив Джон Ола Сенд, виконавчий керівник Євробачення в Європейському радіомовному союзі (EBU).

У конкурсі художніх робіт, в якому взяли участь 11 голландських агентств, перемогла агенція "CLEVER ° FRANKE" , яка розробила емблему за допомогою власного програмного забезпечення.

Угорщина відмовилась від участі в Євробачення-2020 в Нідерландах через "надмірну гомосексуальність".

Зараз ви читаєте новину «Логотип Євробачення-2020 створили з прапорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі