четвер, 30 серпня 2007 08:22

Лікарі рятували роздроблену руку Могилевської півтори години

Українській співачці Наталії Могилевській, що потрапила напередодні в аварію, зробили операцію. Півтори години лікарі рятували руку.

Операція проходила в клініці Інституту хірургії і трансплантології АМН України ім. Шалімова. Лікарі поставили діагноз "перелом із зсувом ліктьового відростка на правій руці".

В результаті аварії лікоть правої руки Могилевської був роздроблений. Щоб зібрати і зафіксувати всі уламки кістки, медикам знадобилося півтори години.

"Операція була досить складна, ми збирали уламки кістки за допомогою двох спиць і дротяної конструкції. Тому довелося застосувати загальний наркоз, - повідомив професор Радомський, що оперував співачку. - Наталія трималася мужньо і перенесла операцію добре. Після такої травми потрібний час на відновлення, але вже зараз можна говорити про те, що рука Наталії рухатиметься без жодних обмежень".

Заходити до Могилевської дозволяють лише близьким.

Так відвідати пацієнтку приїхали Олена Мозгова, Дмитро Гордон, Юрій Рибчинський і Лада Лузіна.

Нагадаємо, що у вівторок, приблизно о 16:00, на проспекті Перемоги в Києві джип, в якому їхала Наталія, врізався в мікроавтобус, а потім - в бетонний бордюр.

Аварія сталася, коли українська співачка зі своїм адміністратором їхала на зйомки серіалу Танці. Співачка сиділа на передньому сидінні джипа Toyota Land Cruiser. Автомобіль відновленню не підлягає.

Медики повідомляють, що поки рано говорити про те, коли Могилевську випишуть з лікарні, і тим більше, коли вона повернеться до професійної діяльності. За оцінками лікарів, реабілітаційний період триватиме 6-8 тижнів, пише Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі рятували роздроблену руку Могилевської півтори години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі