середа, 18 червня 2008 14:38

Ленні Кравітц назвав Україну батьківщиною і залицявся до дівчат

Приїзд американського співака і композитора, володаря чотирьох нагород "Греммі" Ленні Кравітца до України не пройшов для нього дарма. Відомий музикант знайшов у Києві понад 2 тисячі своїх однофамільців.

"Привіт, Київ!" - прокричав Ленні на ламаній російській мові, під час концерту в Палаці спорту, і зал відповів оваціями. "Нарешті я повернувся на батьківщину, - проникливо зізнався артист глядачам. - Тут народився мій прадід, і я дуже схвильований, що приїхав у місто, звідки пішов наш рід". А земляки відповіли темношкірому музикантові захопленим ревом.

Все більш зближуючись з глядачами, Кравітц зі сцени запитав, чи є в залі його однофамільці (прадідусь носив прізвище Кравець). Піднявся ліс рук, музикант радісно заусміхався, а в очах його блиснули сльози.

"Всі ці роки я хотів потрапити в країну, звідки я родом. У свою країну. Після концерту я залишуся ще на день-два" - пообіцяв музикант. А потім закінчив розмови і приступив до того, що, власне, вміє краще за все - "рвати" зал на дрібні "шматки".

Те, що більше за все вразило з перших акордів - неймовірна енергетика та інстинктивне володіння Ленні гітарою. Здавалося, грати на ній для нього так само природно, як для інших дихати.

На розігріві у світової знаменитості виступили наші команди Sister Siren і Green Gray, тому шанувальники Кравітца не поспішали заходити до зали. Те, що на сцену вийшов сам Ленні, було чути з найперших акордів - річ у тому, що зірку не влаштувала апаратура на сцені і він попросив її замінити. Глядачі, які довго чекали цієї зустрічі, пробачили кумирові годинну затримку концерту. А квитки за ціною від 250 до 3000 гривень було розкуплено задовго до приїзду зірки.

З"ясувалося, що музикант дуже добре рухається. Напевно, це свого часу і вразило світових зірок, у яких був з Кравітцом роман. Свого часу він підкорив немало красивих жінок - Ніколь Кідман, Наомі Кемпбелл, Кайлі Міноуг, Мадонну, Наталі Імбрулью.

Декілька разів артист спускався в залу і на довгому програші танцював поряд з якою-небудь симпатичною дівчиною. Але далі за танці справа не заходила: зараз Кравітц закоханий і збирається одружитися російською моделлю Катею Ковальовою. До речі, дівчина супроводжувала коханого під час його візиту в Росію, але до України разом з ним не поїхала.

До приїзду гуру фанкової музики, українська столиця готувалася довго. Організатори постаралися, щоб візит на батьківщину предків для зірки став особливим.

Спеціально розробили для нього обширну екскурсійну програму і старанно виконали всі вимоги з райдеру. Вимоги, втім, виявилися достатньо скромними (ніяких протягів і кондиціонерів у гримерці, чай з медом і лимоном - зірка береже голос, і в барі виключно напівсухі вина), повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ленні Кравітц назвав Україну батьківщиною і залицявся до дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі