вівторок, 09 травня 2017 14:50

Ларисі Доліній заборонили перетинати кордон України

Ларисі Доліній заборонили перетинати кордон України
У базі даних "Миротворця" Доліна опинилася після поїздки до Криму влітку 2015 року. Фото: укроп.org

Російській співачці Ларисі Доліній не дозволять приїхати в рідну Одесу.

Про це попередили зірку у Facebook центр "Миротворець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські артисти почали відмовлятися від виступів у Криму

"Центр "Миротворець" переконливо просить передати Ларисі Міончинській-Кудельман (Кудельман - дівоче прізвище Доліної, прізвище Міончинський від першого чоловіка співачки. – Gazeta.ua), що до Одеси їй краще не їхати. Щоб не вийшло, як із Лолітою в Конотопі. Це ми виключно з гуманних міркувань попереджаємо, бо звемося миротворцями", – йдеться в повідомленні.

У базі даних "Миротворця" Доліна опинилася після поїздки до Криму влітку 2015 року, де вона виступала з концертами.

Список російських діячів культури, яким заборонили в'їзд в Україну, налічує 140 осіб. Про це Служба безпеки України написала в офіційній заяві 29 жовтня 2016-го. Імена артистів не розголошують.

2 травня цього року у Севастопольському центрі культури і мистецтв оголосили про заміну акторів у виставі-антрепризі "Кохання по понеділках". До окупованого Криму з Москви не приїхали Андрій Чернишов, Марія Добжинська, В'ячеслав Разбєгаєв. До "чорного списку" Міністерства культури потрапили 26 російських акторів. Серед них Сергій Безруков, Михайло Боярський і Михайло Порєченков.

Зараз ви читаєте новину «Ларисі Доліній заборонили перетинати кордон України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі