середа, 18 липня 2018 07:34

Купуйте гарні парасолі: синоптик попередила про шквальні дощі

Купуйте гарні парасолі: синоптик попередила про шквальні дощі
Синоптики прогнозують шквальні дощі зі зливами та грозами, в деяких областях України град. Фото: korrespondent.net

У середу, 18 липня, в Україні триватимуть опади. Синоптики прогнозують шквальні дощі зі зливами та грозами, в деяких областях України - град. На півдні буде сухо, там можливість опадів малоймовірна.

"18 липня у більшості областей пройдуть дощі. Місцями дощі переходитимуть у зливи, супроводжуватимуться грозами, шквалами і подекуди навіть градом. Південна частина опиратиметься його впливу, тому на Півдні суттєві дощі малоймовірні. Стежте за знижками на красиві парасолі - якраз пора", - пише у Facebook синоптик Наталка Діденко.

У столиці завтра очікується +23...+25°С із шквалистим посиленням вітру, періодичні дощі та грози, а подекуди град.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столицю накрила злива - з'явилось відео негоди

Середня температура по Україні 18 липня буде такою: на Заході +21...+25°С, на сході +22...+29°С, на півночі +22...+26°С, на півдні країни +26...+29°С, а в центральній частині стовпчик термометра вказуватиме +23...+26°С.

Швидкість вітру в середньому становитиме від 5 до 10 м/с.

На заході Японії від злив загинуло 62 людини. Ще 44 особи пропали безвісті. По всій країні тривають рятувальні операції. Причиною негоди стали повені і зсуви, викликані безперервними зливами

Зараз ви читаєте новину «Купуйте гарні парасолі: синоптик попередила про шквальні дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі