неділя, 02 вересня 2007 17:43

Куніцин за чаркою запросив Лужкова в Севастополь

Мер Москви Юрій Лужков має намір відвідати Севастополь у вересні.

Про це повідомила прес-служба "Виборчого блоку Людмили Супрун - Український регіональний актив".

У повідомленні сказано, що 2 вересня голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин відвідав Москву з нагоди святкування 860-річчя міста.

"Як представник гостинного народу я не міг не запросити Юрія Михайловича відвідати у вересні Севастополь, на що він люб"язно погодився", - цитує прес-служба Куніцина.

Куніцин також обговорив з мером Москви ряд питань, які стосуються співробітництва міст.

"Ми обговорювали з мером Москви перспективи більш тісного партнерства між нашими містами. Окремою темою бесіди із впливовим російським політиком стало обговорення можливості введення подвійного громадянства для українців. Уже давно не секрет, що нелегально воно існує й ставить у дуже незручне й залежне становище десятки тисяч українців, які з різних причин повинні жити й працювати за кордоном, зокрема в Москві", - сказав Куніцин.

Як нагадує прес-служба, одне із програмних положень блоку - введення подвійного громадянства для громадян України.

Як повідомляло агентство, блок "Український регіональний актив" висунув Сергія Куніцина в п"ятірку списку на вибори Верховної Ради.

23 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала "Виборчий блок Людмили Супрун - Український регіональний актив" на вибори Верховної Ради, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Куніцин за чаркою запросив Лужкова в Севастополь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі