субота, 22 лютого 2020 13:30

Культовий серіал "Друзі" в травні повернеться на екрани

  З'явилося офіційне повідомлення про повернення серіалу "Друзі". Фото: GoogleSites
З'явилося офіційне повідомлення про повернення серіалу "Друзі". Фото: GoogleSites

Компанія-власник НВО WarnerMedia офіційно заявила, що легендарний серіал друзі повернеться на екран.

Спеціальний епізод з'явиться на платформі стрімінгового сервісу HBO Max в травні 2020 року і буде доступний разом з іншими 236 серіями культового серіалу, заявили в WarnerMedia.

Шанувальники побачать все тих же Дженніфер Еністон в ролі Рейчел, Кортні Кокс (Моніку), Лізу Кудроу (Фібі), Метта Леблана (Джоуї), Метью Перрі (Чендлера) і Девіда Швіммера (Росса).

Актори серіалу вже відреагували на новину. Так Дженніфер Еністон опублікувала в Instagram архівне фото "друзів" і написала: "Це відбувається ...". Такий же пост з'явився і у інших зірок ситкому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка і Чендлер схвилювали мережу спільним фото

Як зазначається, прем'єра серіалу "Друзі" відбулася в 1994 році. Шоу виходило в ефір аж до 2004 року. У минулому році, 22 вересня, в світі відзначили 25-річчя ситкому, який раніше визнали одним з кращих за всю історію американського ТБ.

 

62-річний Девід Крейн, співавтор серіалу "Друзі", розкрив таємницю завершення ситкому. Виявилося, доля персонажки Фібі, яку зіграла 56-річна Ліза Кудров, могла скластися інакше.

Зараз ви читаєте новину «Культовий серіал "Друзі" в травні повернеться на екрани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі