пʼятниця, 07 липня 2006 17:04

Кримська міліція виявила в колодязі тіла 4 жертв кримінальних розборок

У Криму поблизу села Бондаренково (Ленінський район) правоохоронці виявили 4 тіла людей, жертв кримінальних перестрілок. Про це повідомив Центр громадських зв"язків ГУ МВС України в АРК.

Кримська міліція продовжує розслідування злочинної діяльності банди Лаптева-Ключенко, яка в кінці 90-х років вчинила десятки тяжких злочинів на території Керчі та Ленінського району.

Минулого року в покинутому колодязі біля села Бондаренково на глибині 8 метрів були знайдені останки 5 бойовиків конкуруючого керченського організованого злочинного угрупування "Адар", крім того, в штольні знайшли зброю і боєприпаси.

- На підставі здобутих під час слідства відомостей було ухвалено рішення про проведення додаткового огляду колодязя. І знов з колодязя були витягнуті 4 скелетованих трупи, зброя та боєприпаси, - повідомляє кримський Главк МВС.

За інформацією правоохоронцірозкопки в колодязі продовжуються, а виявлені останки направлені в Керченське бюро судово-медичної експертизи для встановлення особи і причини смерті людей, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кримська міліція виявила в колодязі тіла 4 жертв кримінальних розборок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі