четвер, 25 жовтня 2007 15:44

Кримські школярі зняли порнофільм з однокласницею

Шестеро учнів однієї з сімферопольських шкіл організували порнозйомку однокласниці і розповсюдили відео в інтернеті.

Підбурювача до злочину, 16-річного хлопця, ізолювали в училище соціальної реабілітації строком на 1 рік.

У жовтні минулого року шестеро учнів однієї з сімферопольських шкіл влаштували проводи однокласниці, яка збиралася на відпочинок до Москви. На посиденьки підлітки відправилися після першого уроку.

Вони розташувалися неподалік від школи на дитячому майданчику, де вживали спиртне. На проводи вони запросили і однокласницю з іншої компанії. Вона відмовилася випивати, а тому підлітки силою примусили її розділити трапезу, - повідомляє прес-служба прокуратури.

"Від залитого спиртного дівчинка знепритомніла. Десятикласники роздягнули жертву і зробили за допомогою вбудованої в телефон відеокамери кадри, які мистецтвознавча експертиза визначила як порнографію", - пояснюють правоохоронці.

Потім школярі відтягнули дівчинку ближче до будинку, викликали швидку допомогу і навіть повідомили батька жертви про те, що його дочка потрапила в реанімацію. А самі відправилися в інтернет-клуб, щоб розповсюдити в мережі зняте відео.

За фактом розповсюдження порнографії прокуратура Київського району Сімферополя порушила кримінальну справу.

"Батьки всіх учасників дійства притягнуті до адміністративної відповідальності, а керівники освітнього закладу понесли дисциплінарне покарання", - повідомляє прокуратура.

За матеріалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кримські школярі зняли порнофільм з однокласницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі