четвер, 26 липня 2018 15:10

Креветки, кукурудза та медузи у воді - як українці відпочивають на Азовському морі
20

В Україні триває розпал курортного сезону. Пляжі Азовського моря заповнені відпочивальниками. Найпопулярніші місця - Арабатська стрілка, Бердянськ, Кирилівка.

Кореспондент Gazeta.ua зробила фотопідбірку з пляжів Арабатської стрілки. Пропонує читачам її переглянути:

Діти традиційно купуються із надувними матрацами
Фото: Анна ЛАКИЗА
Більшість відпочивальників приходять на пляж зі своїми покривалами
Зранку можна побачити, як берег моря "окупували" птахи
Охочі можуть поплавати по воді у середині надувного шару
На березі моря облаштовані волейбольні майданчики

Відпочивальники переважно приходять на пляж зі своїми покривалами та парасолями від сонця. Однак є прихильники шезлонгів, які вартують 180 грн за день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерч закрутив у небі намети на курорті біля Чорного моря

Кілька останніх днів морський берег був завалений медузами, яких не було тут кілька років. 25 липня після дощу і бурі їх віднесло в море.

Серед розваг - традиційний "Банан", парашут, катамарани, водні гірки. Новинка - пінні басейни для дітей. Товари, які носять торговці: кукурудза - 15 грн, пахлава - 25 грн, цукрова вата - 20 грн, трубочки зі згущеним молоком - 20 грн, креветки - 40 грн за невелику склянку, малина, полуниця - 25 грн склянка, в'язка бичків - 50 грн.

Житло на першій лінії Арабатської стрілки коштує від 120 грн за місце без зручностей. З кондиціонером, душем, телевізором і кухнею - від 600 грн. Апартаменти у дерев'яних двоповерхових будинках на кілька номерів на березі - від 1,5 до 3 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький курорт повеселив мережу світлинами з "креативними ресторанами"

Онука співачки Софії Ротару Соня Євдокименко проводить канікули на французькому узбережжі у Сен-Тропе. Світлини з літнього відпочинку дівчина викладає у своєму Instagram. Постить фото свого сніданку та власних нарядів від хрещеної Лілі Пустовіт.

Зараз ви читаєте новину «Креветки, кукурудза та медузи у воді - як українці відпочивають на Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі