субота, 24 серпня 2019 13:46

Кравчук розповів, яким бачить майбутнє України за Зеленського

Кравчук розповів, яким бачить майбутнє України за Зеленського

Перший президент України Леонід Кравчук заявив в інтерв'ю ObozTV, що Україна зможе подолати бідність і війну, попри "рагульські розмови" президента РФ Володимира Путіна. Кравчук зазначив, що бачить майбутнє нашої країни дуже складним.

"Криза економічна – системна, політична – системна, війна на Донбасі, анексований Крим… Україна стала найбіднішою країною Європи, корупція пронизала всі шари політичної влади і не тільки. Додатково до цього – незахищеність людини, втрата віри у майбутнє", – перерахував перший президент.

Проте Кравчук зазначив, що вірить, що наша країна подолає весь цей негатив.

"Україна все-таки живе 28 років, усупереч усім рагульським розмовам, що вона не витримає, що це випадкова держава, як заявив президент Росії Путін. Живе Україна, будується, хоча могла б жити краще і будуватися краще", – підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 знакових політичних подій за 28 років Незалежності

"Про соціальну рівність, говорити зарано: депутати та чиновники працюють за однією схемою – спочатку мільярди собі, а що залишиться, те людям. Тому Революція гідності, щоб там не казали, марною не була", - каже Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук розповів, яким бачить майбутнє України за Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі