четвер, 19 квітня 2012 11:13

"Костюми, які коштували 6 тисяч, продавав мені за півтори" - поет про Вороніна

"Костюми, які коштували 6 тисяч, продавав мені за півтори" - поет про Вороніна

Михайло Воронін поетам і письменникам продавав свої костюми зі знижками. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний поет Вадим Крищенко.

"Ян Табачник казав, що ціни на костюми Вороніна — демократичні. Хвалився, що один костюм з пошиттям обходився у 6 тисяч гривень. Не знаю поета, який може дозволити собі купити костюм за такі гроші. Якось запросив Вороніна на свій концерт, а він мені каже: "Ти в джинсах ходиш, а тобі ж на концерт костюм треба вдягти. Зайди до мене, щось придумаємо". Вибрав один, який найбільше сподобався. На ціну Міша не дав подивитися. Закреслив її ручкою, а зверху написав нову. Костюми, які коштували 6 тисяч, продавав мені за півтори", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lviv Fashion Week відвідувачі сприйняли неоднозначно

"Якось пішли на фарбику Михайла Вороніна разом з письменником Олександром Сизоненком. Той придивився собі костюм за 4 тисячі гривень. Міша спеціально для нього зробив 50-відсоткову знижку", - розповів столичний закрійник Валерій Любивий.

Дружина нардепа-"регіонала" Анатолія Кінаха  Марина також зізналася, що Воронін часто робив знижки і продавав свої костюми в розстрочку.

"Часто радила своїм друзям костюми Михайла Вороніна. Якщо в них було туго з грошима, дозволяв виплачувати суму поступово. Декому робив знижки", - сказала вона.
З Михайлом Львовичем познайомилися, коли він відкривав у Києві свої перші магазини. Якось з Анатолієм Кириловичем зайшли в його маленький магазинчик по вулиці Артема. Тільки почали обирати костюм, як до нас вийшов майстер і сказав: "Ви купуєте готові, а я ж можу для вас шити". Чоловік відмовився: "В мене немає часу і можливості ходити на примірки". Воронін відповів: "Вам не доведеться ходити на примірки. Я один раз зніму мірки і надалі ви будете забирати вже готові костюми". З того часу так і робили. По телефону замовляли, а через якийсь час забирали вже готові речі. Робили це раз на рік", - поділилася Марина Кінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На львівському подіумі дефілювали казкові герої

"Ціни на його речі демократичні, а якість дуже висока. Анатолія Кириловича на прийомах часто питали: "Ви собі купили новий костюм від Бріоні?". Він мовчки відвертав лацкан піджака і показував наліпку Вороніна. Анатолій Кирилович найбільше любить темно-синій піджак від Вороніна і його смокінги.  Один мій племінник одружувався у смокінгу від Вороніна, другий купив, коли їхав у Великобританію на прийом до королеви Єлизавети. Обидва мої зяті мають по два смокінги - чорний  і білий", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «"Костюми, які коштували 6 тисяч, продавав мені за півтори" - поет про Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі