понеділок, 03 червня 2024 18:53

Кошмарять русню: Порошенко на півдні передав техніку військовим морякам
8

Автор: eurosolidarity.org
 

П'ятий gрезидент Петро Порошенко під час поїздки на південний напрямок передав 26-му окремому дивізіону річкових катерів та Одеській військовій академії партію техніки на суму майже 19 млн грн. Морякам привезли авторемонтну майстерню на базі вантажівки DAF, генератори і потужні зарядні станції.

Автор: eurosolidarity.org
 

"Давно хотів побачити старих друзів - хлопців із 26-го окремого дивізіону річкових катерів. Пишаюся тим, що побудований на "Кузні на Рибальському" броньований катер "Буча" служить саме тут. Загалом хлопці вже встигли добряче пошкомарити росіян - а на морі, і на річці", - розповідає Порошенко. "Відважним військовим морякам передали авторемонтну майстерню - наш знаменити ПАРМ -, бо їм тут завжди є що ремонтувати, 5 генераторів та пару Bluetti. Це те, що треба для більш комфортного виконання завдань на Херсонському напрямку", - зазначає Порошенко.

Автор: eurosolidarity.org
 

А військова академія поповнилась двома великими автобусами - це було прохання керівництва вишу. Тепер курсанти можуть у комфортних умовах виїжджати на навчання чи місця дислокації. В автопарку академії тепер будуть працювати і дві потужні вантажівки DAF YA у десантній комплектації. Загалом від початку повномасштабного вторгнення Порошенко з волонтерами поставили у війська більш ніж півтисячі вантажівок.

Автор: eurosolidarity.org
 

Петро Порошенко каже: зустрічі із майбутнім українського флоту завжди надихають. "Курсанти наполегливо вчаться у стінах Одеської академії. А ми робимо все, щоб підвищити якість їхньої підготовки. Як і минулого разу, привезли те, що хлопці просили - це два великих автобуси по 50 місць. На них студенти з комфортом добиратимуться на міжнародні та локальні навчання, здійснюватимуть передислокацію. У розпорядженні академії тепер буде і два великих десантних DAF YA, які ми привезли зі складів НАТО", - говорить п'ятий Президент.

Автор: eurosolidarity.org
 

Для випускників Одеської військової академії також передали особливі подарунки. "Ми приготувати сюрприз - виготовили справжні командирські коїни. Їх розробив Віталій Гайдукевич, який є співавтором нового однострою ЗСУ, запровадженого в 2014 році. Носіть із гордістю", - говорить Порошенко.

Він також розповів, що команда, яка допомагає підрозділам на Півдні, посилилась: "тепер нам буде легше забезпечувати військових, які тут стоять. Бо з нами в тісній координації - дивовижна родина волонтерів Златових. Федір і Владислав - члени нашої команди "Європейської Солідарності", які вже допомогли ЗСУ більш як на 40 млн грн. Вони роблять неймовірні речі для військових. Повага вам, хлопці! А ми рушаємо далі - у нас ще багато цікавих зустрічей", - говорить Порошенко.

Раніше, п'ятий президент та лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко привіз велику партію техніки у підрозділи протиповітряної оборони, радіотехнічної розвідки й тактичної авіації.

Зараз ви читаєте новину «Кошмарять русню: Порошенко на півдні передав техніку військовим морякам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі