понеділок, 01 червня 2015 13:00

Коробку із написом "Бомба" виявили на заводі у Полтавській області

Коробку із написом "Бомба" виявили на заводі у Полтавській області

 У Хоролі на Полтавщині на території цегельного заводу місцеві мешканці виявили підозрілу коробку із написом "Бомба".

"Інформація до Хорольського райвідділу від чергового Управління державної служби з надзвичайних ситуацій надійшла 31-го травня близько 16-ї години.

Рятувальники повідомили, що в місті Хорол на території цегляного заводу на дні кар'єру для видобутку глини виявлено картонну коробку (розміром 50х50 см) з написом: "Бомба". На місце негайно виїхала оперативна група та вибухотехніки. Оглянувши місце та предмет з`ясувалось, що в середині коробки знаходився шматок деревини. Проводиться перевірка",– інформують у відділі зв'язків із громадськістю Полтавської обласної міліції.

А під Коваленківкою Кобеляцького району місцеві мешканці виявили підозрілих осіб у лісосмузі. Повідомили в міліції. До приїзду правоохоронців один чоловік встиг зникнути. Іншого міліціонери затримали. Ним виявився громадянин із російським паспортом. Працівникам міліції повідомив, що йде на Дніпропетровщину записуватися у "Правий сектор".

Правоохоронці вдячні громадянам за пильність та просять негайно інформувати про підозрілих осіб, поведінка чи зовнішність яких викликає підозру щодо можливості

вчинення ними протиправних дій. Слід негайно інформувати міліцію й у випадках виявлення вибухових пристроїв або інших підозрілих предметів, які можуть становити загрозу життю людей.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Коробку із написом "Бомба" виявили на заводі у Полтавській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі