субота, 25 січня 2014 18:35

Консерви, ковбаса та хліб - майданівці оселилися у Вінницькій ОДА
21

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

У Вінницькій ОДА розмістилися майданівці. Хлопці групуються у сотні і збираються цілодобово охороняти адміністративну будівлю.

Безперервно до адміністрації підвозять сумки із продуктами. У їдальні волонтери роблять бутерброди та чай. Виносять їжу у фойє приміщення. Також люди підносять теплі речі.

"Гроші активно здають всі бажаючі, але поки що їх не витрачали. Бутерброди робимо із тих продуктів, які привозять підприємці", - розповідає активістка Євромайдану.

Частина мітингувальників, які сьогодні були під приміщенням ОДА, тепер занепокоєні неприйнятим обласним бюджетом.

"Якщо я через тиждень не отримаю навіть таку сміхотворну пенсію у 900 гривень - не знаю як жити, хоч у петлю ліз", - плаче Галина, 66 років.

"Впевнений, що всі соціально захищені статті будуть виплачуватися. А за два-три дні все устаканиться, тоді і вирішимо питання з новим бюджетом", - прокоментував ситуацію депутат обласної ради, заступник Вінницького міського голови, Валерій Коровій.

Зараз ви читаєте новину «Консерви, ковбаса та хліб - майданівці оселилися у Вінницькій ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі