четвер, 20 вересня 2007 12:57

Кондуктор-педофіл ґвалтувував пасажирів

Після повернення з в"язниці колишній кондуктор знов почав ґвалтувати дітей. У свої тридцять з хвостиком він удруге відправляється за ґрати за зґвалтування неповнолітніх. Свій сексуальний інтерес до підлітків Віталій пояснити не може, але й подолати його теж не в силах.

Уперше Віталій зчинив наругу над неповнолітнім хлопчиком сім років тому. Тоді ґвалтівник працював кондуктором автобуса. На одній із зупинок примітив хлопчика років десяти.

Попросив його за невелику винагороду допомогти вимити автобус. Хлопчина погодився. Віталій завіз підлітка в лісопосадку і жорстоко зґвалтував.

Відсидівши свій термін, він повернувся в рідне селище до матері. Декілька років перебивався випадковими заробітками, періодично заливав тугу спиртним і ось навесні знову зірвався.

Як розповідає сам засуджений, сірий ранок 7 березня 2007-го він в черговий раз скрасив алкоголем. Дивлячись у вікно, побачив хлопчину років чотирнадцяти. Заманив його вже перевіреним способом: попросив допомогти відремонтувати вікно, пообіцяв заплатити. Підліток піднявся в квартиру, пройшов до кімнати і в цей момент ґвалтівник, погрожуючи своїй жертві ножем, примусив хлопчика вдовольняти його сексуальні забаганки.

У ці дні відбувся суд. За вироком ґвалтівник засуджений за статею 153 ч.2 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті у збочених формах). За ґратами відсидіти йому належить п"ять з половиною років, передає "MIGnews".

Зараз ви читаєте новину «Кондуктор-педофіл ґвалтувував пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі