понеділок, 08 травня 2023 23:20

Кому та що принесе тиждень великих можливостей - гороскоп на 8-14 травня

Кому та що принесе тиждень великих можливостей - гороскоп на 8-14 травня
Довіртеся долі. Вона понесе вас у правильному напрямку. Фото: pixabay.com

Тиждень з 8 по 14 травня принесе купу гарних новин. З оптимізмом дивіться у майбутнє. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Початок тижня заставить хвилюватися багатьох, - говорить астрологиня. – Початішають тривоги. Часто ловитимете себе на думці, що завтра може не настати. Тому варто жити тут і зараз. Не варто бігти до магазину і витрачати усі гроші на власні забаганки. Годі намагатися комусь сподобатися. Будьте собою. Не замінюйте реальне життя віртуальним. Частіше зустрічайтеся з друзями, ходіть на побачення. Це чудовий період для покращення зовнішності. Підберіть нову косметику, змініть зачіску. Цей тиждень змінить долю українців. Росія почне розплачуватися за свої злочини. На полі бою матимемо успіхи, про які дізнається увесь світ. Тиждень великих можливостей чекає на Левів, Скорпіонів, Дів і Терезів. Довіртеся долі. Вона понесе вас у правильному напрямку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень розпочнеться тривожно. Важко буде зосередитися на роботі. Вже у п'ятницю ваша голова думатиме швидше і креативніше. Самі здивуєтеся, як багато умієте і можете

Телець (21 квітня – 20 травня)

Настав період спонсорської підтримки. Навколо буде багато охочих профінансувати ваші ідеї. Не чекайте поки хтось підніме настрій. Влаштуйте собі свято.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Заробітки порадують. Розумно розділіть кошти. Частину заощадьте. Вдалими будуть шлюби, укладені цього тижня. Закохані створять міцні сім'ї і йтимуть пліч-о-пліч десятки років.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вдалий період, аби шукати свою пару. Друзі познайомлять вас з особливою людиною. Не затягуйте з віртуальним спілкуванням. Запросіть на побачення того, хто сподобався вам.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Розслабитися допоможе цікава книга та улюблена музика. Важко буде зосередитися на роботі. Важкі думки завадять досягти успіху. Чудові новини чекайте у вівторок. Вдалий період, аби змінювати колір волосся, робити перманентний макіяж.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Цього тижня краще накопичувати, ніж витрачати. Будете сентиментальними. Не варто у ці дні вступати в конфлікт з кимось. Наговорите зайвого, а потім довго хвилюватиметеся через це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому травень допоможе змінити життя на краще – любовний прогноз

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Утримайтеся від випадкових знайомств. Забагато клопоту принесуть люди, які набиваються вам у друзі. Не поспішайте відкривати їм свої таємниці. Кохані будуть не в настрої. Від них марно чекати романтики та турботи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Женіть від себе сумні думки. Від вас залежить атмосфера у сім'ї та колективі. Аби підняти настрій, вирушіть на шопінг у четвер. Чудові знижки допоможуть вам заощадити і купити річ, яку давно шукали.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Марно намагаєтеся пришвидшити справи. Цього тижня усе йтиме повільно. Людей активних це дратуватиме. До перукарні йдіть у вівторок. Нова зачіска пасуватиме.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Підбадьорюйте дітей та онуків. Не дозвольте їм втратити надію та опустити руки. У понеділок вдалими будуть покупки в інтернет-магазині. У вівторок – вдаватиметься офісна робота. У четвер варто лікувати зуби. Роботою стоматолога будете задоволені.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Краще відкласти відрядження. Більше заробити вдасться тим, хто займається улюбленою справою. Це вдалий період, аби розпочинати ремонт у домі. Але продавати нерухомість не слід. Наведіть порядок у гаражі, підвалі та на дачі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не намагайтеся комусь сподобатися. Залишайтеся собою. Це період гарних новин і суперможливостей. Відкриєте у собі нові таланти.

Астрологиня розповіла, на кого чекає фінансовий злет та неабиякий успіх у травні.

Зараз ви читаєте новину «Кому та що принесе тиждень великих можливостей - гороскоп на 8-14 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі