середа, 03 січня 2024 19:55

Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень
Вдасться досягнути успіху за рекордно короткі терміни. Фото: pixabay.com

Січень - особливий час для майбутніх підприємців. Вдалий період, аби купувати авто, відкривати магазин чи салон краси. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ви хочете жити красиво, не докладаючи до цього ніяких зусиль, - говорить астрологиня. - Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу від світанку. Ентузіазм не підведе. Начальство помітить вас, запропонує підвищення посади і заробітку. Місяць непростий, але багатий на подарунки. Комусь пощастить придбати дім за ціною квартири. Користуйтеся підказками людей, яким ви небайдужі. Вдасться досягнути успіху за рекордно короткі терміни. Заможне життя та кар'єрний ріст світять Тельцям, Дівам, Ракам і Козорогам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ваші мрії нарешті здійсняться. Вашими здібностями захоплюватимуться. Якщо звільняється якась посада, не думайте довго. Беріть участь у співбесіді. Легко і швидко просунетеся кар'єрними сходами.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Заробити багато грошей вдасться завдяки власній винахідливості. У ваших руках звичайні речі перетворяться на шедеври. Не варто відмовлятися від власного хобі. Воно допоможе подвоїти заробітки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Шукати підробітку марно. Бажаної суми не запропонують. Але у кінці місяця ситуація зміниться на краще. Не варто поповнювати гардероб. Викинете гроші на одяг, який не носитимете.

Рак (22 червня - 22 липня)

Коштів небагато. Але це не привід відмовляти собі у задоволені. Ви неодмінно знайдете спосіб заробити додаткову копійку. Великі покупки плануйте на початок місяця. Тоді вдасться придбати якісні речі за вигідною ціною.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Переплатите за товар, думаючи, що дорожчі речі - якісніші. Скоро у цьому розчаруєтеся. Замість того, щоб долати проблеми, втікатимете від них. Гляньте правді у вічі. Саме зараз час розставити усі крапки над "і" та стати успішними.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ідіть з роботи, де постійно погрожують звільненням. Попереду набагато кращі пропозиції. Не поспішайте бігти на співбесіду. Дайте собі час добре все обдумати і підтягнути знання, яких бракує. Вдалий місяць, аби почати вивчати англійську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий рік випадає раз на століття - які знаки будуть по-справжньому щасливими у рік Дракона

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не бійтеся випробувань. Будьте готові почати усе заново і поборотися за місце під сонцем. Конкуренти пожвавляться. Вести з ними діалог безглуздо. Поступіться і станете свідком того, як вони борються із невдачами.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не пришвидшуйте успіх, бо навпаки відштовхнете його від себе. Фортуна - на вашому боці. Зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, у яких відчуваєте потребу. Беріть від життя максимум. Час складати плани на рік вперед.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вчасно отримаєте важливу інформацію і зустрінете потрібних людей. Це час везіння. Доля вам усміхнеться. Заробітки зростають. Не варто звільнятися та шукати нове місце роботи. Зміни не виправдають ваших сподівань.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Кохані й діти ревнуватимуть вас до роботи. Вам набридне розриватися між кар'єрою та особистим життям. Візьміть відпустку на початку місяця і проведіть час з родиною.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Почуватиметеся щасливим, бо все вдаватиметься з першого разу. Діліться одне з одним рецептами успіху. Відкладіть купівлю авто, уникайте кредитів. Подорожчає побутова техніка. Придбайте необхідне обладнання на початку місяця.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Якщо надумали займатися торгівлею, беріть у спілку тільки перевірених знайомих. Повернуться кошти, які вам раніше заборгували. Вдалий час, аби купувати нове авто.

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік і назвала знаки, які почуватимуться справжніми улюбленцями долі.

Зараз ви читаєте новину «Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі