середа, 19 січня 2011 13:01

Колумбійський наркобарон привітав харків'ян з Новим роком (ФОТО)

У самому центрі Харкова, на розі вулиць Пушкінської та Громадянської висить плакат, на якому зображений повний вусатий чоловік, що вітає харків'ян з Новим роком.

Як з'ясувалося, на плакаті "З Новим роком! Харків'яни" виявився знімок Пабло Ескобара з документального фільму "Критична ситуація. Полювання на Пабло Ескобара", що вийшов 2007 року на телеканалі National Geographic. Єдина відмінність фото, розміщеного на білборді, від знімка, що фігурував у документальній стрічці можна помітити, порівнявши два зображення: "вітальний" Ескобар став дзеркальним відображенням оригінальному кадру.

Пабло Ескобар увійшов в історію як один з найбільш зухвалих і жорстоких злочинців XX століття. Розбагатів Пабло на торгівлі кокаїном, який на сленгу часто називають "сніжок".

Вбиваючи суддів, прокурорів, журналістів, знищуючи цивільні літаки, поліцейські дільниці і особисто страчуючи своїх жертв, він користувався популярністю серед молоді і бідних верств населення.

Ескобар заробив величезні гроші на наркобізнесі. Йому належали дорогі яхти, маєтки і вілли. 1989 року журнал "Forbes" оцінив його статки в 9 мільярдів доларів. 2 грудня 1993 Ескобар був застрелений колумбійськими поліцейськими.

Кому прийшла ідея розмістити на вітальному білборді Пабло Ескобара, невідомо. Також не ясно, чи є те, що сталося випадковістю чи зображення наркобарона на плакаті було усвідомленим вибором тих, хто вирішив так привітати жителів Харкова з Новим роком. Влада міста поки не прокоментувала ситуацію.

МедиаПорт

Зараз ви читаєте новину «Колумбійський наркобарон привітав харків'ян з Новим роком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі